Het team van BTS Belastingadviseurs

Betrouwbaar, toegankelijk en een hoge mate van dienstverlening.

Betrouwbaar, toegankelijk en een hoge mate van dienstverlening. Beschrijvingen die kort en kernachtig de werk- en handelswijze van BTS Belastingadviseurs typeren. Al bijna tien jaar nemen wij de meest voorkomende financiële en fiscale zaken uit handen. Van vele bedrijven en tal van particulieren! Of het nu om belastingaangiftes, administratievoering of accountancy gaat. Altijd op tijd. Altijd punctueel. Altijd professioneel.

Arnold Steffens

Arnold Steffens is kantoorleider / eigenaar en is sinds 1988 werkzaam in de accountancy.
Eerst bij diverse accountantskantoren, sinds 1999 als vennoot en later als eigenaar van BTS-Belastingadviseurs.

Mariëtte Eising

Mariëtte Eising is administratief medewerkster en verwerkt de administraties die relaties niet zelf boeken maar die het invoeren ervan aan ons kantoor hebben uitbesteed. Tevens verzorgt zij de periodieke aangiftes omzetbelasting van deze cliënten.

Patricia

Patricia Jonker heeft als vooropleiding MBA en PDL. Zij heeft haar sporen verdiend als loonadministrateur. Daarnaast stelt zij jaarrekeningen samen. In haar vrije tijd geniet ze van het wandelen met haar honden.

Bernard Leegte

Bernard Leegte is werkzaam als relatiebeheerder en belastingadviseur. Zijn taken bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes. Na zijn studie SPD heeft Bernard de opleiding Register Belastingadviseur gevolgd. Hij kan bogen op een jarenlange ervaring in de accountancy. Bernard maakt in zijn vrije tijd graag muziek en speelt in een fanfare orkest.

Harjan Otten

Harjan Otten is fiscaal medewerker. Hij heeft als taak het verzorgen van aangiften Inkomstenbelasting particulieren, inkomenstoeslagen, erfbelasting en schenkingen.

Binnen 24 uur uw offerte

Uw aanvraag is gratis en wordt binnen 24 uur na aanvraag behandeld.
De aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld en verplicht u tot niets.

Vraag hier snel uw offerte aan >

Het team van BTS Belastingadviseurs
©2024 BTS Belastingadviseurs | privacybeleid