Het team van BTS Belastingadviseurs

Betrouwbaar, toegankelijk en een hoge mate van dienstverlening.

Betrouwbaar, toegankelijk en een hoge mate van dienstverlening. Beschrijvingen die kort en kernachtig de werk- en handelswijze van BTS Belastingadviseurs typeren. Al bijna tien jaar nemen wij de meest voorkomende financiële en fiscale zaken uit handen. Van vele bedrijven en tal van particulieren! Of het nu om belastingaangiftes, administratievoering of accountancy gaat. Altijd op tijd. Altijd punctueel. Altijd professioneel.

Eddie

Eddie Wiegerinck is werkzaam als assistent-accountant. Zijn taak bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen. Na zijn studie Bedrijfskunde en Agribusiness is hij de opleiding gaan Bedrijfsadministratie en Accountancy gaan volgen. Hij heeft ervaring opgedaan bij diverse accountantskantoren in de regio en heeft als specialiteit het agrarisch bedrijf.

Mariëtte Eising

Mariëtte Eising is administratief medewerkster en verwerkt de administraties die relaties niet zelf boeken maar die het invoeren ervan aan ons kantoor hebben uitbesteed. Tevens verzorgt zij de periodieke aangiftes omzetbelasting van deze cliënten.

Patricia

Patricia Jonker is na het behalen van haar MBA de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie gaan volgen. Haar taken bestaan uit het verzorgen van de loonadministraties voor diverse relaties. Daarnaast is zij werkzaam als administratief medewerkster en verwerkt daarbij de administraties van relaties die dit aan ons kantoor hebben uitbesteed.

Arnold Steffens

Arnold Steffens is kantoorleider / eigenaar en is sinds 1988 werkzaam in de accountancy.
Eerst bij diverse accountantskantoren, sinds 1999 als vennoot en later als eigenaar van BTS-Belastingadviseurs.

Binnen 24 uur uw offerte

Uw aanvraag is gratis en wordt binnen 24 uur na aanvraag behandeld.
De aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld en verplicht u tot niets.

Vraag hier snel uw offerte aan >

Het team van BTS Belastingadviseurs
©2020 BTS Belastingadviseurs | privacybeleid